Jön a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

2019. március 22.
4.2341
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy ideje tudjuk már, hogy a Paradox Interactive jóvoltából talán feltámad a legendás Vampire: The Masquerade - Bloodlines, azonban a GDC 2019 alkalmából a csapat hivatalosan is bejelentette a 2004-es legenda folytatását.

A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 címet kapott alkotásról egyelőre nincs túl sok információnk azon túl, hogy a Hardsuit Labs fejleszti, már jövőre megjelenhet, és nem egy remake vagy remaster lesz, hanem egy teljesen önálló új epizód, mely új városa repíti a franchise kedvelőit.

Az új rész középpontjába, ugyanis Seattle, Washington kerül, és míg a sztori néhány évvel az első Bloodlines eseményei után játszódik, a játékmenet terén ugyanaz a belső nézetes RPG vár ránk, mint amit megszoktunk a korábbi résztől.

Az alkotásban nagy szerepet kap a harc, a lopakodás, a vérszívás és a vámpírerők alkalmazása, miközben klánokba tömörülve a város irányításáért küzdünk majd a betevő falat reményében

Jó hír, hogy a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 munkálataiból Brian Mitsoda, az első rész dizájnere és írója is kiveszi majd a részét, az első kedvcsináló alapján pedig már most imádjuk.

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 4 napja

Hát ez nekem nagyon adta!

válasz erre

Gólem

1 hónapja, 5 napja

Uhhh ez nagoyn adja!

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 5 napja

Ez ***** jó lesz!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 5 napja

Ütős trailer nagyon!

válasz erre

Hellblade

1 hónapja, 5 napja

Ennek örülök,de ez külső-belső nézetes volt amúgy..
Ez nagyon komoly cucc lesz szerintem!

válasz erre
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
GDC 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaszedmond01 profiljagery1113 profiljahavrillal profiljaMarduk profiljaHellblade profiljarDAVE profilja