Jön a Valkyria: Azure Revolution és a Valkyria Chronicles Remaster

2015. november 18.
1.5241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már régóta érett, hogy a Sega és a Media Vision munkatársai bejelentsenek nekünk egy új Valkyria Chronicles-játékot, ami olyannyira jól sikerült nekik, hogy a Famitsu magazin legújabb száma rögtön két új epizód leleplezésének hírét is elhozta nekünk.

Ennek megfelelően kiderült, hogy Valkyria: Azure Revolution címmel érkezik majd egy vadonatúj epizód, de Valkyria Chronicles Remaster név alatt a 2003-as első rész újrakiadásának is örülhetnek majd a rajongók.

Mindkét cím a PS4 exkluzivitásában érkezik, és míg utóbbi már február 10-én megjelenhet Japánban, addig a sorozat legújabb tagjának premierjére valamikor jövő télen számíthatunk csak, és az újrakiadásban már találni fogunk egy demót, aminek köszönhetően alaposabban is megismerkedhetünk vele.

A Valkyria: Azure Revolution-ről egyébiránt jelenleg nem sok információnk van azon túl, hogy ismét egy a valós idejű stratégiák és a taktikai szerepjátékok elegye vár ránk a pályákon, méghozzá egy sajátos fantáziavilágban. Bővebb részletekre később számíthatunk mindkét projektről.
3 hozzászólás

rDAVE

9 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ejjj gyerekek, ott van, hogy új rész is jön Valkyria: Azure Revolution címmel...
Egyébként az első rész nem 2008-as?

válasz erre

Hentes

9 éve, 1 hónapja és 1 napja

Hát új részek jobbak lennének azért... wtf smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 1 hónapja és 1 napja

Remaster ennyire jó , nincs új ötlet meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljatotyak profilja