Jön a The Banner Saga 3

2017. január 24.
4.0261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Stoic csapata ma délután hivatalosan is bejelentette, hogy készül nagyszerű sorozatuk, avagy a The Banner Saga folytatása, amellyel trilógiává bővítik a franchise-t - már amennyiben sikerül elég pénzt összegyűjteniük a Kickstarteren.

A The Banner Saga 3 indulásához ugyanis közösségi kalapozás indult, amelynek részeként 200 ezer dollárt szeretnének összegyűjteni a készítők a folytatás munkálataihoz, amely magunk között szólva biztosan nem lesz túl nehéz.

A játék ugyanis óriási rajongótábort tudhat magáénak, és a harmadik felvonás is ugyanazt a körökre osztott, kemény taktikát igénylő stratégia-szerepjátékos élményt hozza magával, amit talán úgy tudnánk a legjobban lefesteni előttetek, mintha a Final Fantasy Tactics, a Game of Thrones és az Oregon Trail ötvöződtek volna egy csodálatos, rajzfilmes grafikával.

A The Banner Saga 3 egyébiránt a vándorló és a világ megmentésére induló vikingek történetének utolsó állomása lesz, amelyben ismét fontos szerepet kap a döntéseinkkel irányítható sztori mellett a harcrendszer, amelynek révén több mint 40 egyedi karaktert választhatunk magunk mellé.

A játék megjelenési dátummal nem rendelkezik, de a Kickstarter szerint 2018 decemberéig kell elkészülnie PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és az első kettő alapján mobilokra is.

Nézd nagyban ezt a videót!



Kickstarteren.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 15 napja

Ha olyan nagy a rajongótábora, akkor gondolom sokan meg is vették az előző kettőt. Akkor miért a közösségre akarnak támaszkodni és úgy összeszedni a pénzt, miért nem tolják bele az előző kettő bevételét? Persze lehet, hogy ez csak részleges támogatás és saját pénzt is tesznek bele bőven, csak nekem kicsit fura.

válasz erre

petrovicsz

7 éve, 9 hónapja és 16 napja

Sosem voltam képes vele 3 percnél többet játszani. röhögő smiley

válasz erre
The Banner Saga 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja