Jön a Sonic Mania Adventures, a Sonic Mania Plus és még egy Sonic cipő is

2018. március 17.
5.0401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega az SXSW expó részeként egy komplett Sonic panelt tartott, ahol pontosan három bejelentéssel, és egy jövőben érkező leleplezés felvezetésével szolgáltak a szélvész kék sündisznó rajongóinak.

Kezdésnek lerántották a leplet a Sonic Mania Adventures-ről, mely nem egy új videojáték lesz, hanem egy a Sonic Mania alapján készülődő animációs sorozat, ami várhatóan öt teljes részt garantál a rajongóknak, és a Youtube-on keresztül lesz nézhető, munkálatait pedig a Sega legjobbjai vállalták magukra, így a Sonic Mania nyitójelenetét készítő brigád áll az animációk mögött, míg a zenéket Tee Lopez írta, aki szintén ebből a játékból lehet ismerős.



A Sega lerántotta a leplet mindemellett a Sonic Mania Plus-ról is, mely nem egy új játék lesz, hanem az ismert retro platformer dobozos kiadása, ami PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is megjelenhet, méghozzá csipetnyi új tartalommal, valamint olyan extrákkal, mint a holografikus csomagolás, a klasszikus Sega Genesis-korszakra hajazó borító, vagy a 32 oldalas művészeti könyv. Mindezért ráadásul csak 30 dollárt kér majd a Sega.

Jön a Sonic Mania Adventures, a Sonic Mania Plus és még egy Sonic cipő is - 2. kép

Szintén az SXSW expón a kiadó egy szuper titkos projektet is prezentált már, amiről egyelőre csak egy teaser trailert kaptunk, azonban már ez alapján is elég nyilvánvalóvá válik, hogy egy újabb Sonic versenyjátékról beszélhetünk, aminek bemutatóját későbbre tervezték be. Talán a Sonic & All-Stars Racing folytatása érkezhet?



Az expón tartott panel legbetegebb bejelentése azonban csak most következik: a Sega ugyanis bejelentette, hogy közös kooperációba lépnek a Pumával, aminek az eredménye egy kifejezetten a Sonic-sorozat előtt tisztelgő futócipő lesz, mely Puma x Sega RS-0 Sonic név alatt még idén júniusban a boltok polcaira kerülhet, de ennél bővebb részleteink az erősen limitált ruhadarabról még nincsenek.

Nézd nagyban ezt a videót!



7 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 19 napja

A 30 dolcsis játék nem vészes, a cipő meg szerintem már a színvilága miatt béna.

válasz erre

Patrik94

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Sonic cunami! röhögő smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Na ez nagyon durva lesz. Odatették! röhögő smiley

válasz erre

muki

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Kell egy ilyen cipő!!!! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Mekkora királyság! Sega nagyon visszatért! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Woooow micsoda felhozatal! meglepett smiley Nagyon komoly lesz, a Puma cipőre különösen kíváncsi vagyok.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja