Jön a Sniper Ghost Warrior Contracts

2018. augusztus 16.
1.8191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A CI Games bejelentette, hogy tovább folytatódik a Sniper Ghost Warrior-sorozat, melynek következő epizódja Sniper Ghost Warrior Contracts címmel valamikor jövőre érkezik, és az előző epizód nyitott világú megoldásait álmodja majd tovább.
Advertisement

Bár a nagy szabadság megmarad, a Sniper Ghost Warrior Contracts sokkal nagyobb figyelmet fordít a küldetés-központú struktúrára, ezáltal a térképen célpontokat kapunk, melyek lelövéséhez elsődleges és másodlagos objektívák teljesítése vezet el, tehát csak mi döntünk majd, hogy milyen úton-módon teljesítjük a kihívásokat.

A játékban minden küldetés teljesítéséért pénzt kapunk, amiből fejlődhetünk, új cuccokat vásárolhatunk, noha egyelőre elképzelni sem tudjuk, hogy a szibériai vadonból mit hoznak majd ki a készítők, lévén az aktuális rész arrafelé kalauzol minket.

A Sniper Ghost Warrior Contracts az egyjátékos élményekre koncentrál, de lesz multiplayer is, a célplatformok között pedig a PC, PS4 és Xbox One szentháromságot találjuk.
Sniper Ghost Warrior Contracts címmel valamikor jövőre érkezik, és az előző epizód nyitott világú megoldásait álmodja majd tovább.'>
2 hozzászólás

Patrik94

6 éve, 25 napja

Várós, nekem bejön ez a sorozat.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 25 napja

Ennek fogok adni egy esélyt ha normális áron lesz. De full áron biztos nem veszem meg.

válasz erre
Sniper Ghost Warrior Contracts
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKorpácsi pierre  profilja