Jön a Shadow Man Remaster

2020. március 19.
7.6321
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb legendás videojáték feldolgozásáról hullott le a lepel, így megtudtuk, hogy visszatér közénk az eredetileg az Acclaim által fejlesztett és Nintendo 64-re - majd később PC-re, PlayStationre és Dreamcastra is - megjelent Shadow Man.

A szimplán Shadow Man Remaster címet kapott alkotás várhatóan PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re egyaránt megjelenik, mint az eredeti majdnem minden téren megszépült változata, így lesz 4K felbontás, anti-aliasing, de még a fényekhez és az árnyékokhoz is alaposan hozzányúlták egy kicsit a textúrák mellett.

A Shadow Man Remaster a Nightdive Sudios falai között készülődik, a koncepció és a történet, valamint a játékmenet tekintetében pedig nem várható változás, tehát ugyanúgy Michael LeRoit, a szuperképességekkel rendelkező hőst vehetjük irányításunk alá, hogy megküzdjünk vele a Föld elpusztítására készülő démoni hordákkal.

A játékot várhatóan a KEX Engine teszi majd csinosabbá, melyet korábban a System Shock, a Turok és a Forsaken esetében is alkalmaztak. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de a franchise feltámasztását megtámogatandó májusban egy új képregény-sorozat is elindul Shadowman címmel.
3 hozzászólás

Mordorer

9 hónapja, 1 napja

Egyszer játszottam vele kb fél órát egy boltban, annyi az ismertségem vele, de azalatt beleszerettem. Ez nekem a nap híre!

válasz erre

Tommy

9 hónapja, 1 napja

Na ez egy várós cucc!

válasz erre

muki

9 hónapja, 1 napja

Ez egy nagyon kiváló hír!

válasz erre
Shadow Man Remaster
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja