Jön a Sega Mega Drive Mini, és érkezik a Shenmue I & II HD is!

2018. április 14.
7.0901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hatalmas meglepetésekkel szolgált a Sega az éjszakai órákban lezajlott tokiói SegaFest részeként, ahol a szebb napokat is megélt kiadó bejelentette, hogy visszatér a konzolgyártáshoz.

Persze mielőtt bárki megörülne, nem a Dreamcast utódja érkezik, és nem is a kurrens generációval akarják felvenni a versenyt, mindössze a Nintendo mintájára ők is elkészítik egyik legendás masinájuk miniatürizált változatát, vagyis érkezik a Sega Mega Drive Mini, sokunk gyerekkorának egyik legszebb játékszere, amiről egyelőre nincsenek extra információink, de bizonyára egy halom beépített játékkal, nyomott áron kerülhet majd forgalomba.

A Sega mindemellett bejelentette, hogy mivel hamarosan célegyenesbe ér a Shenmue III, megismertetik a fiatal játékosokkal is a sorozatot, ezáltal érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is a Shenmue I & II HD, ami még az idei évben nyugaton is megjelenhet egy teljes grafikai ráncfelvarrással, modern irányítási sémákkal, nagy felbontású megjelenéssel, angol és japán szinkronokkal, digitális és fizikai formátumban egyaránt.

A Sega mindemellett bejelentette a Sega Ages válogatást Nintendo Switch-re, mely 15 klasszikus játékot csomagol össze a japánok új konzoljára - köztük olyanokkal, mint a Sonic the Hedgehog, a Thunder Fire IV és a Phantasy Star -, de érkezik egy új Sakura Taisen-projekt is, aminek az utolsó része még 2010-ben jelent meg PS2-re és Wii-re, tehát igencsak itt volt már az ideje a folytatásnak, amiről bővebb részleteink egyelőre nincsenek.

Nézd nagyban ezt a videót!





5 hozzászólás

VaPe

6 éve, 5 hónapja és 18 napja

totyak írta:
Ezeket a mini konzolokat megoldhatnák úgy, hogy az eredeti kazettákat is megegye.
Akkor méginkább rétegcucc lenne... mosolygó smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

Ezeket a mini konzolokat megoldhatnák úgy, hogy az eredeti kazettákat is megegye.

válasz erre

muki

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

KELL!

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

SHENMUE!!!!!!!!!!!!!! meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley meglepett smiley

válasz erre

Direktor

6 éve, 5 hónapja és 19 napja

Első lépés az új konzol felé. kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamarco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja