Jön a Playstation 5 Pro kontroller!

2022. június 16.
40.8241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Playstation 5 lassan két éve - igaz hogy hiányos árukészlettel - piacon van, azonban ezidő alatt semmilyen komoly új hardveres frissítés nem érkezett se magához a konzolhoz, se akár a kontrollerekhez, ez azonban hamarosan megváltozhat.

Ugyanis az ismert újságíró, Tom Henderson megszellőztette azt az új infót, hogy vadonatúj PlayStation 5 Pro kontrollerek fognak érkezni, melyek leginkább az Xbox Elite vezérlőihez hasonlíthatóak l.

Képek még nincsenek hozzá, de nagyjából lehet tudni egy rövid ismertetőt róla. Állítása szerint felismerhetően egy PS5 kontrollerről van szó, azonban van egy pár dizájn csere, így például mind az analóg karok, mind a vadonatúj, állítólag sokkal kényelmesebb markolat is cserélhető, eltávolítható lesz.

A hardver leleplezéséről csak annyit lehet tudni, hogy rövid időn belül, talán még ebben a hónapban sor fog rá kerülni, és még talán az idei évben esedékes a megjelenése. Ki tudja, talán a God of War: Ragnarököt már ezzel a kontrollerrel fogjuk majd játszani.
3 hozzászólás

M.O.R.P.H.

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Ronalddo írta:
Konzol is lesz mellé? röhögő smiley
Hagyjuk már ezt a nincs konzol dolgot szerintem! Beszerezhető apróról is és előrendelésben is. Ok talán egy lehelletnyivel drágább... De most őszintén, akinek van 187000-re rá, ha nagyon szeretne ps5-t, nincs 10-20 ezerrel többje rá? Mert ennyivel drágábban lehet szerezni új 2 év garos gépeket. Én ezt elengedném, hogy nem lehet szerezni. Persze a neppereket nem kötelező támogatni, ezt is megértem, de akkor ne mondjuk, hogy...

válasz erre

Mordorer

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Vicces amikor a konzolvásárálásokat nem tudják kiszolgálni, de ilyen ****okba jut chip.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 11 hónapja és 7 napja

Konzol is lesz mellé? röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja