Jön a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection

2016. január 12.
2.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
A mai napon jelentette be hivatalos oldalán a Bandai Namco, hogy egyetlen nagy csomagba fogja össze Naruto Uzumaki eddig megjelent kalandjait, ráadásul minden térségben egyszerre és a nagyon közeli jövőben teszi elérhetővé.

A megjelenési dátum dupla örömre adhat okot az igazi rajongóknak, hiszen február 5-én egyszerre érkezik majd a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Collection, illetve az éppen készülő, de késve érkező, negyedik epizód, mely nem képezi a csomag részét.

Azt se tudjuk majd, hova kapjunk aznap: idézzük-e fel a PlayStation 3-exkluzív Ultimate Ninja Storm 1., 2. és 3. részét az ezeket tartalmazó gyűjteménnyel vagy az újonnan megjelenő Ultimate Ninja Storm 4-et fedezzük fel. A fejlesztő egyelőre nem árazta be a terméket, de egy biztos, lesz mivel játszanunk!
2 hozzászólás

totyak

2 éve, 7 hónapja és 25 napja

Új trend születik. Az újrakiadások mellett, egy-egy játék új epizódjának megjelenésekor jönnek majd az egybecsomagok is. Nem rossz ez, csak szerintem felesleges. Én mindig úgy gondoltam, hogy akit érdekelt a játék, az már rég megvette. Akit eddig nem érdekelt, az meg nem egy drága egybecsomagot vesz, hanem külön, használtan és olcsón a részeket.

válasz erre

Tommy

2 éve, 7 hónapja és 26 napja

Már nincs meg a PS3-mam pedig ezt venném.

válasz erre
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaLaci721 profiljaManiac profiljaWickedSick profilja