Jön a Morrowind kiegészítő a The Elder Scrolls Online-hoz

2017. február 01.
4.2731
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A korábbi pletykáknak megfelelően a Zenimax Online tegnap este hivatalosan is megerősítette, hogy a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője Morrowind címmel érkezik, és a legendás játék ismert szigetét, Vvardenfell-t állítja a középpontba.

Az óriási új terület mellett a bővítmény várhatóan 30 órányi új sztorit, ezáltal rengeteg friss küldetést, egy új kasztot - a Wardent -, egy új Trialt, valamint egy vadonatúj PvP módot is elérhetővé tesz, amely Battlegrounds címmel 4v4v4 fős aréna-típusú intenzív ütközeteket garantál majd számunkra.

A The Elder Scrolls Online: Morrowind rögtön előrendelhetővé is vált többféle változatban, így a 60 eurós standard kiadás mellett lesz csak a bővítményt tartalmazó, 40 eurós Uprgrade Edition, de számíthatunk hozzá digitális és kézzel fogható gyűjtői kiadásokra is.

A 80 eurós Digital Collector's Edition nyilván egy halom digitális extrát tartalmaz majd, így egy harci medvén túl egy páncélozott lovat, egy Dwarven Spider petet, valamint a Discovery Pack néven ismert előrendelői bónusz extráit az alapjáték mellett. Aki utóbbi nélkül akarná megvásárolni, 70 dollárért begyűjtheti a Digital Collector's Upgrade-et is.

Az igazi non plus ultra azonban a kézzel fogható gyűjtői kiadás lesz 100 eurórét! Ebben egy Dwarven Colossus szobrocska mellett kapunk majd egy Naryu's Journal című könyvecskét, Morrowind nyomtatott térképét, egy exkluzív fémdobozt, valamint a Discovery Pack extráit.

Maga a Discovery Pack egyébiránt minden előrendelőnek jár és lesz benne egy exkluzív kosztüm, egy Dwarven War Dog pet, egy kincses térkép és Experience Scrolls név alatt egy boost, amivel 50 százalékkal több tapasztalati pont jár két órán át.

A The Elder Scrolls Online: Morrowind várhatóan június 6-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, éppen 15 évvel az eredeti Morrowind Xbox-os premierje után.

Nézd nagyban ezt a videót!



nincs még hozzászólás

The Elder Scrolls Online: Morrowind
12.690 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja