Jön a minden földi jóval megpakolt Titanfall 2: Ultimate Edition

2017. augusztus 02.
2.9461
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts és a Respawn Entertainment bejelentették, hogy egy újabb kiadásban szeretnék ismét megjelentetni a Titanfall 2-t, amely egy minden földi jóval és extrákkal megpakolt változata lenne a népszerű akciójátéknak.

A Titanfall 2: Ultimate Edition PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is megjelenne, illetve pontosítanánk: digitális formában már meg is jelent az Origin, a PS Store és az Xbox Live kínálatában is, méghozzá 40 eurós árcédulával.

A bővített kiadás egyébiránt tartalmazza a korábbi Digital Deluxe Edition tartalmát - két új Titánnal, festésekkel, fegyverekkel és egyebekkel -, de más extrák is helyet kaptak benne, így egy olyan kezdőcsomag, amivel feloldhatjuk az összes eddig megjelent pilótát és Titánt, de 500 token, további felszerelések és egyebek is helyet kaptak benne.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

drift3r91

11 hónapja, 1 hete és 3 napja

Ebbe a játékba amúgy is minden ingyenes. És hiába raknak alád mindent egyből ha nem tudod használni. A fejlődés ezért van megcsinálva benne ami kicsit vontatott , de aki sokat játszik úgysem érzi az időt. Nekem 1 után már bonyolult volt, hiába vehetném meg fillérekért. nem kell. És ez igy van ezzel a kiadással is.

válasz erre

totyak

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

A minden földi jó kategóriába nekem nem elsősorban digitális vackok tartoznak bele, hanem valami kézzelfogható. Ez most konkrétan digitális kiadás, tehát elfogadom, hogy nem adnak hozzá semmi egyebet, mert képtelenség. De ha megjelenik dobozosan is, remélem lesz még benne valami.

válasz erre

Hentes

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Király kis pakk de komoly ára lesz.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete és 4 napja

Jó lesz ebből a sima. A fenének kell ennyi cucc.

válasz erre
Titanfall 2
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaLaci721 profiljarDAVE profiljaVis Major profiljaM.O.R.P.H. profilja