Jön a Mega Man 11!

2017. december 05.
11.3671
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már kezdtük azt hinni, hogy a Capcom magasról tesz arra, hogy idén ünnepli harmincadik évfordulóját a Mega Man-sorozat, de szerencsére nem így történt, a japánok ugyanis egy livestream részeként egy halom bejelentéssel szolgáltak.

Az első és legfontosabb alighanem az, hogy mintegy nyolc év után (!) újabb számozott epizóddal gyarapodhat a széria, így érkezik a Mega Man 11, amihez kaptunk egy nosztalgikus kedvcsinálót is már, méghozzá nem véletlenül, hiszen a játék ugyanolyan klasszikus élményeket kínál, mint a korábbi részek.

A Mega Man 11 ezáltal egy oldalnézetes platformer lesz, ami mai grafikával, ámde a klasszikus élményekkel biztosítja számunkra a legendás karakter kalandjait PC-n, PS4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en egyaránt sok-sok ügyeskedéssel, küzdelemmel és boss harcokkal - valamikor 2018-ban.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Az összes epizód, amit ez a videó bemutatott, totál egyforma kinézettel jött, viszont ez a most bejelentett, ez nagyon vagány.

válasz erre

Tommy

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

De jó videó lett ez!

válasz erre

fighterlaci

11 hónapja, 1 hete és 1 napja

Na menj már! De király!

válasz erre
Mega Man 11
7.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljaWickedSick profiljaHellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaLaci721 profiljaturatur profiljaWillThaWheel profiljaYanez profiljaMarduk profilja