Jön a Little Nightmares Complete Edition

2017. szeptember 08.
6.5371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ugyan nem váltotta meg a világot, de a francia Tarsier Studios egy olyan kellemes kis horrorjátékkal lepett meg minket a Little Nightmares képében, amivel nemcsak a Bandai Namco kiadója, hanem a rajongók is elégedettek voltak.
 

A 2.5D-s hide-and-seek stílusú puzzle-platformerek világát idéző alkotásról pedig nemrégiben kiderült, hogy hamarosan egy minden eddiginél teljesebb kiadásban is megjelenhet majd, lévén kiderült, hogy október 27-én érkezik a Little Nightmares Complete Edition PS4-re és Xbox One-ra is.

A kérdéses csomag egyébiránt az alapjáték mellett a teljes Season Pass-t tartalmazza majd egyben, ezáltal Six története után a Runaway Kid kalandjait is átélhetjük ebben a különösen sötét és groteszk univerzumban.
4 hozzászólás

VaPe

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Nem volt rossz az előző. Hadd szóljon!

válasz erre

Hentes

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Király. Nagyon jó kis játék.

válasz erre

totyak

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

PC-n játszottam, de borzasztó rosszul optimalizált játék, nálam konkrétan diavetítés volt szinte végig, minimális beállításokon, így szenvedtem vele. Miközben komoly tripla A címek meg közepes beállításokkal futnak. A DLC-nek már neki sem mentem így. Ennek ellenére viszont rendkívül élveztem, nagyon kellemes játék, bár kicsit nyomasztó.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 4 hónapja és 14 napja

Lehet hogy nekem ebből vásárlás lesz. Ha normális áron kész persze.

válasz erre
Little Nightmares
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt