Jön a LEGO Overwatch?

2018. augusztus 22.
2.4531
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas bejelentést vezetett fel a LEGO és az Overwatch hivatalos Twitter-csatornája, lévén várhatóan még a gamescom expón - ma vagy holnap - lehullhat a lepel a Blizzard és a LEGO közös kooperációjáról, melynek középpontjában a népszerű online hőslövölde áll.

Mint ismert, a két óriás már korábban megegyezett arról, hogy Overwatch LEGO készletek és mini-figurák érkezhessenek, a Twitteren elcsattant teaserek pedig hat karaktert rögtön le is lepleznek előttünk, azonban sokak szerint nem biztos, hogy itt megáll majd a két óriás.

Olyannyira nem, hogy a LEGO hivatalos Twitter-csatornáján az alábbiakban általatok is megtekinthető teaser trailer többek között a #LEGOOverwatch hashtag társaságában jelent meg, mely alapján sokan úgy vélik, hogy egy videojáték is születhet majd a nagy kooperációból.

Meglátjuk, addig is az alábbi felvételeken Widowmaker, Reinhardt, Genji, Soldier 76, Mercy és McCree bukkannak fel, tehát ők lehetnek az elsők, akik kockafejű hősökké változhatnak.

5 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Érdekes ötlet, de bejöhet. Overwatchot sokan tolják, Lego meg mindig is érdekes valami volt, hát miért ne kombináljuk a kettőt. Mondjuk olyan szerintem még nem volt, hogy játékból lett Lego játék. Többnyire filmeket játékosítanak meg.

válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

OMG.

válasz erre

WarriorAutobot

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

LEGO Overwatch?!?!
Azt már kihagynám, de a kis minifigurák azok szerintem jók lennének.

válasz erre

Hentes

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Rohadt unalmas ez a sok Lego játék. Mindenből..

válasz erre

Vidoros

8 hónapja, 2 hete és 6 napja

Te jó ég, de gáz.

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaImperator profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja