Jön a King's Bounty 2

2019. augusztus 16.
3.3411
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyszerű híreket közölt a 1C Entertainment a Heroes-féle körökre osztott stratégiák és szerepjátékok kedvelőinek, lévén kiderült, hogy érkezik a legendás King's Bounty sokak által régóta várt folytatása.

A King's Bounty 2 várhatóan 2020-ban láthat napvilágot PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt, a főszerepben Antara fantáziavilágával, illetve három hőssel, akik mind-mind egyedi háttértörténettel indulnak neki a cselekmény felgöngyölítésének.

A történet szerint Antara vidékein egy rejtélyes fertőzés üti fel a fejét, mely elpusztít mindent és mindenkit, ami és aki az útjába kerül, hőseink oldalán így ennek a káosznak és pusztításnak a hátterét kell felgöngyölítenünk, miközben tonnányi izgalmas kalandba és taktikus küzdelembe bonyolódhatunk bele.

Az interaktív, morális döntésekkel fűszerezett történet mellett a King's Bounty 2-ben elképesztően taktikus, körökre osztott csaták, realisztikus pályák, összetett karakterfejlődés, valamint rendkívül egyedi egységek várnak ránk a küzdelmek során. Az első kedvcsináló alapján nem kell majd csalódnunk!

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Whoaaaaaa nagyszerű hír!

válasz erre

marco

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

zender írta:
Aztamindeniiiiit!!!!! Milyen régi is az első játék? Legalább húsz éves!!!
Elméletileg pont 30 éves lesz, mikor jön ez.

válasz erre

zender

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Aztamindeniiiiit!!!!! Milyen régi is az első játék? Legalább húsz éves!!!

válasz erre
King's Bounty 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljanurbanu profilja