Jön a Harvest Moon: Skytree Village

2016. június 02.
3.0291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Natsume munkatársai bejelentették, hogy újabb Harvest Moon-játék munkálataiba kezdtek, amely a Harvest Moon: Skytree Village címet kapta a keresztségben, és alaposabb bemutatójára az idei E3 kiállítás során kerülhet majd sor.

Annyit azért már most sikerült megtudnunk az alkotásról, hogy kizárólag Nintendo 3DS-re érkezik, középpontjában ismét egy alapos gazdasági szimulációval, amelynek részeként saját családunk mellett teljes városkánkat is irányíthatjuk, de természetesen farmunkon is mi lehetünk majd a királyok.

A Harvest Moon: Skytree Village ezen túlmenően egy teljesen új történettel és új karakterekkel érkezik, de rengeteg apró finomhangolást is tartalmaz majd, megjelenési dátumáról azonban egyelőre még sajnos nem hallottunk, csak annyi biztos, hogy valamikor idén számíthatunk rá.
Harvest Moon: Skytree Village címet kapta a keresztségben, és alaposabb bemutatójára az idei E3 kiállítás során kerülhet majd sor.'>
1 hozzászólás

wegh

8 éve, 6 hónapja és 22 napja

Akkor ez hasonló mint a Stardew Valley, csak 3DS-re, remélem a sikere és a minősége is olyan lesz legalább mosolygó smiley

válasz erre
Harvest Moon: Skytree Village
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja