Jön a GTA 5, a Killing Floor 2 és az Injustice 2 is Nintendo Switch-re?

2018. január 03.
2.2211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykákkal szolgált a Redditen keresztül az újév alkalmából egy magát csak DasVergeben néven emlegető ipari bennfentes, aki korábban azzal alapozta meg megbízhatóságát, hogy idő előtt kiszivárogtatta a Tini Nindzsa Teknőcök érkezését az Injustice 2-höz.

Emberünk most egy óriási szivárogtatással igyekezett szebbé varázsolni a Nintendo Switch-felhasználóknak az évkezdést, hiszen azzal jött elő, hogy értesülései szerint a Rockstar azt tervezi, hogy a harmadik negyedévben erre a platformra is elhozza a GTA 5-t, sőt mi több, állítólag egy másik projekt is formálódik náluk a konzolra, ami úgy hírlik a Red Dead Redemption Remaster lesz.

Ez azonban még nem minden! DasVergeben forrásai szerint ugyanis valamikor idén olyan címek érkezhetnek még Nintendo Switch-re, mint az Injustice 2, a Killing Floor 2, a NieR: Automata, a Dark Souls Remaster, sőt a Blizzard is bemutatkozna a platformon a Hearthstone portjával. Ha ez valóban így lenne, ismét nagyszerű évet zárna a kis masina...
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Switchre eddig GTA IV Complete Edition pletykákat olvastam, de igazából logikusabb és reálisabb lenne az V. Elvégre, ha PS3-on elég szépen tudott futni (nyilván az kissé butított kiadás, mint a mostaniak), akkor Switchen is menni fog.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Na az már komoly!
Szerintem lenne rá vevő a Nintendo masináján.

válasz erre

Vidoros

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Pletyka szinten eddig is volt erről szó, ha igaz, megint megy egy nagyot a GTAV, a Switch meg tarol.

válasz erre

Hellblade

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Ez mindenkinek jó,eladni megint a régi játékot..Idehaza nem lesz olyan népszerű a gép mint Japánban szerintem.Ennek oka hogy az árából egész jó (szintén hordozható)Laptopot lehet már venni,amin elfut a legtöbb említett játék is..(meg ugye Laptopból adódóan sokkal több minden)persze van egy réteg aki meg fogja venni..ha lenne rá Mortal XL még én is elgondolkoznék,bár elnézve a bal oldali karakter mozgató "keresztet" kétségeim támadtak..meg inkább kibírom hazáig és nyomom nagy képernyőn mindegyik játékot.

válasz erre

Xelosz

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

na erre kíváncsi leszek
belehúzott a nintendo most nagyon

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profilja