Jön a Gears of War mozifilm!

2016. október 06.
3.1711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már az első rész megjelenése óta mondjuk, hogy a Gears of War-sorozat tökéletes alapanyagot adna egy látványos akciófilmhez, azonban a Microsoftnak idáig tartott felismerni mindezt, lévén a sorozatos pletykák után néhány órával ezelőtt került hivatalosításra, hogy a redmondi óriás hollywoodba viszi a szériát.

Mielőtt azonban bárki egy teljes adaptálásra gondolna, máris kezdjük a rossz hírrel: a Gears of War mozifilm nem a Warcraft mozi vonalát követi majd, inkább olyasmi feldolgozása lehet a népszerű franchise-nak, mint amilyenek a Resident Evil filmek voltak.

Ez messze nem jelenti azt, hogy a végeredmény biztosan rossz lesz, ellenben nagyobb a rizikófaktor még annak ellenére is, hogy a Ted and The Kingdom producere, Scott Stuber állt a projekt mögé, aki a Rise of the Planet of Apes producerével, Dylan Clark-kal összefogva a Universal égisze alatt állt neki a munkálatoknak.

Rod Fergusson, avagy a sorozat atyaúristene egyébiránt maga is megerősítette, hogy a Gears of War film nem a játékok direkt adaptációja lesz, ami szerinte inkább örömteli dolog, mert rengeteg olyan videojátékos mozi készült a múltban, ami éppen abba bukott bele, hogy megpróbálta a játékot teljes egészében a vászonra vinni. Várjuk ki a végét!
6 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Az a baj, hogy a játékosok a játékok történetét, karaktereit kedvelték meg, szóval, ha nem nagyon lesz köze a filmnek a játéksorozathoz, akkor kapunk egy akciófilmet GoW név alatt, annak meg kevés értelmét látom. Persze, tudom, hogy így is megnézi minden rajongó, aztán meg majd jön a fanyalgás, hogy ez nem az, amit vártak.

válasz erre

muki

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Na végre! mosolygó smiley Valakinek megjött az esze.

válasz erre

gokuvsvegita

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

A Gears of War olyan története van, ami mozifilmben is jól mutatott volna...

válasz erre

1000feri

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Úgyis elrontják...

válasz erre

petrovicsz

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Bámmmm de király!!! mosolygó smiley

válasz erre

Drenzer

8 éve, 2 hónapja és 8 napja

Pedig jó volna ugyan ezeket a karaktereket viszont látni ebben a lövöldözős darálós zúzdában röhögő smiley

válasz erre
Gears of War 4
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja