Jön a Game Boy Mini?

2017. október 11.
2.7331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Nintendo hatalmas üzletet csinált a NES és az SNES miniatürizált újrakiadásával, várható volt, hogy előbb vagy utóbb, de minden idők egyik legsikeresebb kézi konzoljához, a Game Boy-hoz is kapcsolódhat majd efféle miniatürizálás.

A hír egyelőre nem hivatalos, ellenben a Nintendo még szeptemberben egy olyan védjegyet jegyeztetett be, amit a sok kriksz-kraksz miatt ugyan nem tudtunk kiolvasni - ennek is köszönhető, hogy eddig tartott, amíg eljutott nyugatra -, ellenben a hozzá kapcsolódó kép többet mondott minden szónál.

A védjegy-bejegyzés mellett ugyanis megjelent egy Game Boy képe, ami több forrás szerint is arra utalhat, hogy a Nintendo elkészítheti a kis kézi konzol miniatürizált változatát. Vennénk, mint a cukrot!


3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 11 napja

Ez is majd limitált kiadásban lesz és majd sírnak hogy nem tudtak venni.
Aki meg ért hozzá az meg az összeset fel tudja rakni emulátorban egy málna PC-re és nincs gond.

válasz erre

muki

1 éve, 11 napja

Nagyon beindult a Nintendo!

válasz erre

totyak

1 éve, 11 napja

Nem értem ezt az ál retró mániát. Ezek a gépek értéktelenek a szememben az eredeti kiadásaikhoz képest, mások meg 30-40 ezreket kifizetnek érte és ráadásul előre telepített játékokkal kapják. Ennyi pénzből lehetne venni klasszikus N konzolt is, az eredeti, elsőt.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaHellblade profiljaVis Major profiljagery1113 profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaszattila profilja