Jön a Final Fantasy XIV következő kiegészítője, amely már elkerüli a PS3-at

2016. október 15.
3.5301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix bejelentette, hogy egy újabb kiegészítő gyártásába kezdtek a Final Fantasy XIV kapcsán, amiről szívesen mondanánk, hogy hamarosan érkezik, méghozzá minden platformra, de ez hazugság lenne.

A Stormblood expanzió ugyanis a készítők elmondása szerint csak valamikor jövő nyáron, annak is az elején válhat elérhetővé, méghozzá kizárólag PC-re és PS4-re, magyarán a PS3-as játékosok az általa szállított friss tartalmaktól már elbúcsúzhatnak.

A Stormblood bővítményről egyébiránt túl sok konkrét információnk még nincs azon túl, hogy Ala Mhigo név alatt egy új régiót tesz elérhetővé a rajongók számára, akik segíthetnek felszabadítani azt a rejtélyes és veszélyes 12. légiótól.

A kiegészítő mindezen túl 70-esre emeli a szintkorlátot, és hozzáad majd az alapokhoz néhány új szakmát, dungeont, magas szintű raidet és új felszereléseket, de sokkal több helyre is számíthatunk majd az inventory keretein belül.

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XIV kapcsán, amiről szívesen mondanánk, hogy hamarosan érkezik, méghozzá minden platformra, de ez hazugság lenne.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

Tök jó lett ez a trailer, szinte mindig lenyűgöző FF videókat adnak ki.

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

Rohadt szépen néz ki! meglepett smiley

válasz erre

rDAVE

8 éve, 1 hónapja és 5 napja

Nagyon ****a előzetes, imádom a Square CGI videóit. A játék is remek, de kár, hogy elhagyják a PS3-at, bár gondolom alig van már ott előfizető.

válasz erre
Final Fantasy XIV
3.099 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja