Jön a Dying Light: Bad Blood kiegészítő, ami a PUBG-hoz hasonló élményt hoz a zombis játékba

2017. december 08.
12.3771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Techland csapata tegnap b ejelentette, hogy továbbra sem kényeztetnek el minket a Dying Light folytatásával, helyette inkább egy új kiegészítőt hoznak majd el nekünk jövőre Bad Blood címmel az első részhez, ami a sokak által régóta várt PvP elemekkel bővíti ki a zombis játékot.

Persze ennyivel nem lehetne elintézni a Bad Blood sajátosságait, mert a Techland szerint a PvP mellett PvE és a manapság olyannyira népszerű battle royale műfaj elemei is megtalálhatók lesznek benne annyi különbséggel, hogy itt nem tucatnyi játékos csap össze egymással, mindössze hat.

A végén azonban csak egy győzhet, méghozzá feszített küzdelmek árán, amelyek során be kell szabadulnunk egy zombiktól fertőzött területre, és ott vérmintákat, valamint felszereléseket gyűjteni, miközben nemcsak az élőhalottaktól, hanem másoktól is meg kell védenünk magunkat.

A fejlesztők ígérete szerint a játékmód különlegessége az lesz, hogy a pályákon rendre megjelennek főellenfelek is, akik ellen össze kell fogniuk a játékosoknak, de utána azonnal felrúgni a szövetséget, mert csak az nyerhet, aki először és életben kijuttatja a legtöbb vért a zónából.
Dying Light folytatásával, helyette inkább egy új kiegészítőt hoznak majd el nekünk jövőre Bad Blood címmel az első részhez, ami a sokak által régóta várt PvP elemekkel bővíti ki a zombis játékot.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 10 hónapja és 27 napja

RyutheStaR írta:
Hááát...nem vagyok oda a pvp mókáért.
Számból vetted ki a szót! röhögő smiley

válasz erre

RyutheStaR

6 éve, 10 hónapja és 27 napja

Hááát...nem vagyok oda a pvp mókáért.

válasz erre
Dying Light
5.390 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profiljaKisember001 profilja