Jön a Doom és a Wolfenstein II Nintendo Switch-re, már a kanyarban a Skyrim is!

2017. szeptember 14.
4.2191
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rengeteg izgalmas meglepetést hozott az éjszakai órákban lezajlott Nintendo Direct a japán konzolgyártó kedvelői számára, amelyek közül a legfontosabbak alighanem a Bethesda bejelentései voltak, akik valóban teljes mellszélességgel támogatják a platformot.

Kiderült ugyanis, hogy a cég szeretné a jövőben Nintendo Switch-re is elhozni a 2016-os Doom mellett a Wolfenstein II: The New Colossus-t, amelyek egyaránt valamikor 2018-ban bukkanhatnak majd fel ezen a platformon, de aggodalomra semmi ok, idén is kapunk játékot a Bethesdától a konzolra.

Ez pedig nem lesz más, mint a The Elder Scrolls V: Skyrim, amivel kapcsolatban a kiadó napra pontos megjelenési dátumot jelentett be, ezáltal már jegyezhetjük is fel, hogy a nagyszerű szerepjáték várhatóan november 17-én jelenhet majd meg Nintendo Switch-re.

Ha kíváncsi vagy a kapcsolódó trailerre, vagy arra, hogy miként fest majd a Doom ezen a platformon, akkor erre fáradj kérlek:

Nézd nagyban ezt a videót!





6 hozzászólás

totyak

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Na, a Wolfra nagyon kíváncsi leszek. De mivel a Doom elég jól néz ki, kb. ezt várom attól is. Nem gondoltam, hogy ilyesmit ki lehet hozni a Switchből. Most vagy az van, hogy ezek nagyon ügyesek és a gyenge hardveren is szépet tudnak alkotni, vagy az összes többi platformon mesterségesen magasak a gépigények. Másodikra tippelek.

válasz erre

1000feri

8 hónapja, 3 hete és 6 napja

Hasítanak...de nagyon!

válasz erre

Gólem

9 hónapja,

Durva játékok érkeznek a kis masinára!

válasz erre

Tommy

9 hónapja,

Kezdenek csorogni az AAA játékok!

válasz erre

Direktor

9 hónapja,

Hát ez bizony királyul néz ki Switchen is!

válasz erre

marco

9 hónapja,

De jót fogok Wolfozni Switchen te jó ég!

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaadriano profiljaHellblade profiljaProphet994 profiljaMarduk profiljamarco profiljaturatur profiljagery1113 profiljaManiac profilja