Jön a DiRT Rally 2.0!

2018. szeptember 26.
4.7961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Codemasters a mai nap során bejelentette, hogy érkezik a DiRT Rally 2.0, hovatovább még megjelenési dátumot is kaptunk hozzá, az pedig már csak cseresznye a tortán, hogy még egy trailerrel is előrukkoltak a srácok.
Advertisement

Sokat nem osztottak meg még a fejlesztők a játékkal kapcsolatban, annyit tudunk, hogy hat helyszín lesz a játékban, mindegyik a világ különböző szegleteiből lett származtatva, és egyaránt kiélhetjük raliversenyes igényeinket régebbi és modern autók használatával is.

Míg az első DiRT Rally eredetileg csak PC-re jelent meg - később jött konzolokra is -, addig a folytatást multiplatform címként jegyezzük, ezáltal jön a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, ami pedig a megjelenést illeti, 2019. február 26-ra tűzte ki a Codemasters a premierdátumot.

Nézd nagyban ezt a videót!



DiRT Rally 2.0, hovatovább még megjelenési dátumot is kaptunk hozzá, az pedig már csak cseresznye a tortán, hogy még egy trailerrel is előrukkoltak a srácok.'>
5 hozzászólás

totyak

5 éve, 11 hónapja és 11 napja

Megmondom őszintén, a Dirt4-et is nagyon vártam, aztán szinte hozzá sem nyúltam, mással játszottam. A Dirt Rally meg még utáltam is.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 11 hónapja és 12 napja

Na ez egy durca jó trailer lett!

válasz erre

rDAVE

5 éve, 11 hónapja és 12 napja

A Dirt Rally részekhez fel kell kötni a gatyát, az első sem volt gyerekjáték. Figyelitek a 2.0-át? A 2000-ben megjelent Colin McRae Rally második része volt így számozva! röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

5 éve, 11 hónapja és 12 napja

Egy igazán jó rallys játék már tényleg jöhetne. Van benne bizodalmam hogy ez jó lesz.

válasz erre

Direktor

5 éve, 11 hónapja és 12 napja

A legelsőt szerettem de az egy évtizede volt legalább. Várom, nem néz ki rosszul.

válasz erre
DiRT Rally 2.0
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKorpácsi pierre  profilja