Jön a Destiny kollekció?

2016. július 28.
2.3051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelek szerint a soron következő Destiny kiegészítő nagy valószínűséggel az utolsó is lesz majd a sorban, az Amazon munkatársai ugyanis listáztak egy olyan kollekciót a Bungie alkotása kapcsán, ami rendszerint akkor szokott megjelenni, amikor a készítők már nem terveznek több extra tartalmat a játékhoz.

Akár így lesz, akár nem, az említett netes bolt szerint hamarosan megjelenhet majd egy olyan Destiny: The Collection névre keresztelt csomag, amely a címe alapján az alapjáték mellett vélhetően az eddig megjelent összes bővítményt is magába foglalja.

Habár nem kizárt, hogy tévedünk, hiszen a pakkot augusztus 18-ra tervezte be a Bungie, az utolsó kiegészítő, avagy a Rise of Iron érkezését pedig szeptemberre várhatjuk, de mivel a gyűjtemény megléte egyelőre még csak puszta pletyka, ezért összességében bármi megeshet.

Jön a Destiny kollekció? - 2. kép

Destiny kiegészítő nagy valószínűséggel az utolsó is lesz majd a sorban, az Amazon munkatársai ugyanis listáztak egy olyan kollekciót a Bungie alkotása kapcsán, ami rendszerint akkor szokott megjelenni, amikor a készítők már nem terveznek több extra tartalmat a játékhoz.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja

Annak jó aki gondolkodott hogy megvegye-e még.
Az örülhet hogy egybe megkapja.

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja

De érdekel ez a csomag valakit, úgy őszintén?

válasz erre

Gólem

8 éve, 4 hónapja

Addigra már úgysem érdekel senkit. Le lehet húzni még egy rókabőrt... wtf smiley

válasz erre
Destiny
9.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja