Jön a Bloodborne képregény

2017. november 01.
4.4741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony és a Titan sokak nagy meglepetésére bejelentette, hogy képregény készül a Bloodborne alapján, ami határozottan arra utalhat, hogy a japánok szeretnének még több bőrt lehúzni a From Software alkotásáról, ergo egy folytatás érkezése sem kizárt.

A Bloodborne: The Death of Sleep címet kapott képregényben ismét Yharnam sötét földjére utazhatunk el, méghozzá Ales Kot (Generation Gone, Zero, Wolf) író történetével és Piotr Kowalski (Wolfenstein, Dark Souls, Sex) nagyszerű rajzaival, a középpontban egy névtelen Vadásszal, aki szeretne véget vetni az ősi város kálváriájának és elpusztítani a település összes fenevadját.

Egy Bloodborne 2-höz is ideális lenne ez a sztori, nem igaz? A Bloodborne: The Death of Sleep egy többszámos képregényként érkezik, és digitális, valamint nyomtatott változatban egyaránt hozzáférhető lesz, első epizódja pedig jövő februárban érkezik.

Jön a Bloodborne képregény - 2. kép

Bloodborne alapján, ami határozottan arra utalhat, hogy a japánok szeretnének még több bőrt lehúzni a From Software alkotásáról, ergo egy folytatás érkezése sem kizárt.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 napja

Valaki feldobja majd a netre a digitálist és mindenki olvashatja kedvére.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 9 napja

Sajnálom hogy hozzánk ezek sosem jutnak el magyarul. Pedig nagyon tetszene.

válasz erre

Direktor

7 éve, 9 napja

De jó lenne magyarul is...

válasz erre
Bloodborne
5.225 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljaBotyi profiljamarco profilja