Jön a Bit.Trip Runner3

2016. szeptember 28.
3.1761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Visszatér közénk a bizonyos körökben legendás Bit Trip-sorozat, aminek köszönhetően CommanderVideo oldalán egy újabb őrült kaland vár majd ránk a jól ismert sajátosságok társaságában.

Sajnos a Gaijin Games csapata nem volt túl bőbeszédű a Bit.Trip Runner3 címre keresztelt legújabb epizód kapcsán, ellenben annyit azért az orrunkra kötöttek, hogy a sorozat eddigi legjobb részét szállítják majd le nekünk, amely vélhetően továbbra is megmarad az oldalra scrollozós, ritmusos ügyességi játékok irányvonalán.

Hogy ez valóban így lesz-e, azt egyelőre még nem merjük nektek garantálni, hiszen az első trailer nem sokat mutat meg a játékból, noha a hullámvasutas koncepció minket már most megvett kilóra.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 15 napja

Az első rész nagyon csúnya volt, nekem bántotta a szemem. A második már szebb lett sokkal, de játékmenetben az sem kötött le túlzottan. Feltételezem ez a 3. rész is hasonló lesz, szóval részemről ez már kihagyható.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 15 napja

Imádom az ilyen trailer bejelentő trailereket. Mindig olyan tartalmasak. röhögő smiley

válasz erre

Drenzer

8 éve, 2 hónapja és 15 napja

Hát ebből nem valami sok derült ki tényleg röhögő smiley Mondhatni semmi. Az elődjeiről sem hallottam ezt megelőzően soha.

válasz erre
Bit.Trip Runner3
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja