Jön a bázisépítés a Planetside 2-be

2015. november 24.
1.5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Daybreak Game Company egy live stream keretein belül erősítette meg a rajongók számára, hogy hamarosan elérhetővé tesznek majd egy a fanatikusok által régóta kért újdonságot az alkotás keretein belül.

Ennek köszönhetően nemsokára már minden játékos saját bázisokat is építhet magának a pályákon, amelyeket különféle AI-vezérelt berendezésekkel, többek között ágyukkal védhet meg az ellenséges támadásoktól, de természetesen a nagyobb rohamokhoz a személyes jelenlétünkre is szükség lesz, így amennyiben támadást tapasztalunk, mielőbb vissza kell sietnünk bázisunkhoz.

Hogy az új opció pontosan mikortól válik elérhetővé, az egyelőre még kérdéses, ellenben idén már bizonyára nem valószínű, hogy belekezdhetünk az építkezésbe.
2 hozzászólás

kakas201

5 éve, 6 napja

Ez csak akkor lenne jó ha kisebb csapatok játszanának, de hát az utóbbi időben annyian voltak egy helyen, hogy folyton túlmelegedett a gépem.. Kíváncsi leszek hogyan oldják meg, hogy kisebb csapatok csatázzanak ilyen helyen. Mert ha egyszerre 50-en mennek rá az épített erődömre akkor ugyse marad abból semmi.

válasz erre

Hentes

5 éve, 6 napja

Jajj. Ez nem annyira jó hír. Eddig is volt káosz, mi lesz most..

válasz erre
Planetside 2
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profilja