Jól szerepelt a THQ

2009. július 29.
1.4461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A THQ legfrissebb financiális helyzetjelentéséből kiderült, hogy a kiadó lényegesen jobban teljesített az idei, június harmincegyedikével zárult második negyedben, mint a tavalyi, hasonló időszakban.

Míg ebben az évben közel hat és félmilliós nettó bevételt könyvelhettek el, kilenc centes részvények mellett, addig a múlt esztendő ugyanezen etapjában huszonhétmilliós veszteséggel kellett szembenézniük, negyvenegy Centes összeggel részvényenként.

A jótékony erősödésért a nemrég megjelent és igen szép köröket megfutott UFC 2009: Undisputed tüntethető ki, emellett a vörös bolygóra csábító Red Faction: Guerilla sem szégyenkezett, belőle már egymilliónál is többet hordtak szét a lelkes játékosok, erősítette meg Brian Farrell, a THQ főnöke. Szintén kiderült továbbá, hogy a THQ az elkövetkezendőkben évente legalább egy-két core játékot szeretne megjelentetni, mellyel a kemény magot célozzák majd elsősorban meg. Brian Farrell még azt is elárulta, hogy jelenlegi terveik között szerepel a UFC sorozat következő epizódjainak handheldesítése, sőt, a Nintedo Wii is kiszemelt platformja lesz a bunyós szériának.
2 hozzászólás

Maniac

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Vendég írta:
Hol itt a válság, kérem? Ezek a kiadók egyre jobban dagadnak, ők csak nyernek, mi egyszerű emberek meg csak vesztünk ezen a mostani helyzeten.
Ez így van! Azt azért tudni kell, hogy a válság valójában nem is létezik, a konkrét oka az, hogy a bankok túl sok képzeletbeli pénzt osztottak szét az embereknek, a média pedig felkapta, aminek következtében az emberek bepánikoltak, és még több pénzt vettek el a bankoktól. Ha nem lenne ilyen a média, és nem azok állnának az egész mögött, akik a világot párszor már majdnem tönkretették, akkor most sem lenne semmi gond. Persze kell a változatosság, az állóvíz nem jó, de a változatosságot nem így és háborúkkal kellene elérni... Na mindegy, inkább csendben maradok, és, hogy ne offoljak, a THQ azért megérdemli a sikereket, bár a válság vs. emelkedő bevételek összefüggést én sem értem teljesen.

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Hol itt a válság, kérem? Ezek a kiadók egyre jobban dagadnak, ők csak nyernek, mi egyszerű emberek meg csak vesztünk ezen a mostani helyzeten.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadrift3r91 profiljaWickedSick profiljaManiac profilja adambalonyi profiljagery1113 profilja