Jól teljesített az EA a második negyedévben, már 30 millió The Sims 4 bővítmény fogyott

2018. október 31.
5.1321
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts előrukkolt második negyedéves pénzügyi jelentésével, amiből kiderült, hogy továbbra sem kell félteni anyagilag a kiadót, noha ezúttal meglepően visszafogottan beszéltek elért eredményeikről.

Márpedig a szeptember 30-án véget ért trimeszterben a cég 780 millió dollárra növelte nettó digitális árbevételeit - a tavaly ilyenkor mért 689 millió dollárhoz mérten -, de a csomagolt termékekből befolyt nettó árbevétel is 506 millió dolláron állapodott meg a tavalyi 270 millióhoz képest.

A cég teljes nettó árbevétele 1,3 milliárd dollár volt, ami óriási növekedés a tavalyi 959 millióhoz viszonyítva, ehhez pedig bizonyára nagyban hozzájárult a FIFA 18 sikere, noha az EA semmilyen adatot sem közölt a focis játékról, egyedül a FIFA Mobile-t hozta szóba, ahol a negyedév során 50 százalékos növekedést mutatott az aktív játékosok száma a tavalyi évhez viszonyítva.

A közleményben egyedül a The Sims 4 lett megemlítve a PC-s és konzolos megjelenések közül, de erről is csak annyit tudtunk meg, hogy a teljes életciklus során már 30 millió kiegészítőt töltöttek le hozzá a játékosok.
3 hozzászólás

Hentes

6 hónapja, 6 napja

Értem már miért hagyta abba az EA a negyedik résznél a Simset. Nagyon jól megtervezték ezt jó előre. Ügyes!

válasz erre

muki

6 hónapja, 6 napja

B+ hogy ez a Sims még mindig megy!

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 6 napja

A kedvenc játékszériám! De csak az első, második és harmadik része!
A 4-et úgy elcseszték ahogy van és hiába próbálják meg helyrehozni már régen rossz. 4 év alatt alig jött hozzá valami értelmes kiegészítő csak fölösleges (vagy irtózatosan kevés tartalommal ellátott) kis pakkokat dobálnak ki. Egy pénzlehúzás lett az egész!
Szóval ezt én már nem veszem meg minden kiegészítővel mint a korábbi részeket. Egész jól fel lehet törni, szóval ezt máshonnan szerzem be.

válasz erre
The Sims 4
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaImperator profiljaEAG1 profilja5t3v3nk3 profiljarDAVE profiljasmadi1968 profiljagery1113 profiljaTÓTH JULIANNA profiljahavrillal profilja