Ultrakényelmesnek ígért billentyűzetet mutatott be a Razer

2017. október 08.
3.0911
murzil profilja, adatai
murzil
A speciálisan játékhoz tervezett Razer BlackWidow Tournament Edition Chroma V2 mechanikus gamer billentyűzete a remek válaszidőn túl egészen kényelmesre sikerült az ergonómikus csuklótámasznak köszönhetően, így hosszabb játékidő után sem fog a csuklónk fájni.

A kompakt kialakítása miatt nemcsak a hordozhatóság javult, hanem több hely marad ezentúl az egérmozgásnak is. Az új Razer Instant Trigger Technology (ITT) üzembe helyezésével azonnal elküldi a jelet a rendszerbe csökkentve a késleltetést.

A mechanikus billentyűk 80 millió leütéses élettartammal bírnak, és programozhatóak makro rögzítéssel. Ugyancsak egyénileg programozhatóak a 16,8 millió színű háttér világítású gombok. Választhatunk az előre telepített világítási effektek közül, vagy létrehozhatunk saját egyedi színpalettát, amely könnyen beállítható a Razer Synapse-on keresztül. Az árcímkén 139 dollár szerepel, itthoni árazása sajnos még nem ismert.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

10 hónapja, 1 napja

Nem azért, de nem ők találták fel elsőként a tenyértámaszt.

válasz erre

totyak

10 hónapja, 2 napja

A csuklótámasz jó dolog, nekem jó párszor előfordult már, hogy megfájdult a kezem. De ez sem egyedi dolog, rengeteg gyártónál lehet ilyesmit kapni.

válasz erre

Vidoros

10 hónapja, 2 napja

Jók ezek a Razer billentyűzetek de az egerekkel én mindig megszívom.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Laci721 profiljarDAVE profiljagery1113 profilja