Jól indított a Forza Horizon 4, több mint 2 millió játékos csatlakozott hozzá az első héten

2018. október 10.
2.4611
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Microsoft bejelentette, hogy igencsak jól sikerült indítania pályafutását a Forza Horizon 4-nek, az első héten ugyanis több mint 2 millió játékos csatlakozott a népszerű autóverseny aktuális epizódjához.

Ez annak ellenére sem rossz teljesítmény, hogy a játék a megjelenés napján megtalálható volt az Xbox Game Pass kínálatában, ahonnan ugyebár sokan gyakorlatilag ingyen tudták letölteni maguknak az új Forzát.

Mindemellett kaptunk néhány érdekes statisztikát is az első hét után, így kiderült, hogy ez a 2 millió játékos több mint 377 millió utat térképezett fel, több mint 822 millió mérföldet tett meg, ami mellett 4,1 millió ingatlant és több mint 74 millió autót vásároltak maguknak.

Mindemellett október 9-ig bezárólag a Mixer, a Youtube, a Twitch és a Facebook közbenjárásával 4,6 millió óránál is több Forza Horizon 4 közvetítést néztek már az emberek, ami bődületes teljesítmény.
4 hozzászólás

Eltohn

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Mondjuk ennek illett így történnie...

válasz erre

Tommy

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Végre valami sikerélmény nekik is.

válasz erre

Direktor

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Papírforma.

válasz erre

muki

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

Várható volt hogy jól fog menni.

válasz erre
Forza Horizon 4
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaWickedSick profiljawazko profiljahamzai profiljagokuvsvegita profiljamarco profiljagery1113 profiljaHellblade profiljaBvektor profilja