Jól halad a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztése, de továbbra sem árulják el, kik fejlesztik

2021. november 17.
29.6851
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Paradox Interactive szerint elégedettek a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 munkálataival, de még mindig nem hajlandóak elárulni, hogy ki készíti a játékot, úgyhogy fogalmunk sincs a fejlesztőcsapat kilétéről.

A téma a svéd kiadó harmadik negyedéves időközi jelentése során került ismét szóba, arra a kérdésre válaszolva, hogy van-e valami hír a Bloodlines 2-vel vagy annak fejlesztőjével kapcsolatban. A választ a Paradox pénzügyi igazgatója, Alexander Bricca adta meg, miszerint az új fejlesztő elég jól halad, és most elégedettek a projekt előrehaladásával.

Ettől függetlenül hozzátette, hogy még elég sok idő van hátra, mire elkezdhetnek kiadási időpontokról beszélni, ezért inkább olyan helyzetet biztosítanak a stúdiónak, amikor teljes mértékben a játék fejlesztésére koncentrálhatnak, és nem kell a hozzájuk forduló rajongókkal foglalkozniuk. Ezért nem hozták nyilvánosságra a stúdió nevét, és nagyon örülnek, hogy ez még egy ideig így is marad.

A Bloodlines 2-t eredetileg a seattle-i székhelyű Hardsuit Labs fejlesztő cég fejlesztette. Néhány év után a játék narratív vezetőjét 2020 augusztusában kirúgták, majd a fejlesztés addig folytatódott, amíg 2021 februárjában egy új, meg nem nevezett stúdió került a projekt élére.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Ronalddo

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Érdekes hogy ilyesmiben titkolóznak...

válasz erre

Grifid

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Vámpírok fejlesztik és propaganda játék lesz.

válasz erre

muki

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Tényleg érdekel valakit?

válasz erre

rDAVE

6 hónapja, 2 hete és 3 napja

Olyan játékról van szó, ami sz.rul fogyott, de "kultjáték" lett. Szerintem mindegy, hogy tudjuk-e ki csinálja a folytatást, mert csak a végén fog kiderülni, hogy ismerték és tisztelték-e az eredetit.

válasz erre
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljasoami profiljaGrifid profiljaWickedSick profilja