John Schappert: 18 millió eladott Xbox 360

2008. február 22.
1.8411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A mai nappal bezárul az idei első nagy játékrendezvény, a Game Developers Conference.

A hírzuhatag ezzel természetesen nem fog leállni, hiszen számos olyan dologra fogunk még visszatérni, melyekre sajnálatos módon nem maradt időnk a nagy forgatagban feldolgozni, vagy éppen a külföldi kollégák nem tudtak időben tájékoztatni minket a történésekről. A Microsoft idei alaphangjának szerepét John Schappert vállalta magára, aki ma örömmel tudatta, hogy túl vannak a 18 milliomodik értékesített Xbox 360 konzolon.

John Schappert állítása szerint, amikor legutóbb rápillantott a eladási adatokra, akkor már 18 millió eladott Xbox 360 konzolnál jártak. Ez a szám a globális, összeladásokat mutatja, tehát a 2005 novemberi premierje óta ennyi Xbox 360 talált gazdára. Ezen idő alatt olyan nagy exkluzív játékok jelentek meg rá, mint a Halo 3, Project Gotham Racing 3-4, Dead Or Alive 4, Gears Of War, Saint's Row, Crackdown, vagy a Condemned.

A japán piacra továbbra sem képesek betörni, de a gépezet nagy sikereket könyvelhet Európa és Amerikaszerte. A konzolháború egyre jobban fokozódik, hiszen idén a PlayStation 3 is magára találni látszik, mely nem kisebb címekben fog megnyilvánulni, mint a Metal Gear Solid 4, Gran Turismo 5, Little Big Planet, Killzone 2. Semmi sincs még lefutva, de a redmondiak eddigi sikerei megkérdőjelezhetetlenek. Gratulálunk a lenyűgöző teljesítményükhöz.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 18 napja

Azért ezek sem kis számok, ha 2005 óta nézzük, akkor is. De ez mégm indig nem elég a sikerhez.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaGargameth profilja