Johnny Cage is visszatérhet a Mortal Kombat 11-be

2019. február 22.
5.3761
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár hivatalos és formális bejelentés még nem történt, azonban Ed Boon, a Mortal Kombat 11 kreatív igazgatója a Twitteren egy újabb teasert mutatott be a játékhoz kapcsolódóan, melynek főszereplője egy kedvesnek nehezen mondható visszatérő harcos lehet.

A bemutatott teaser képen gyakorlatilag semmi mást nem látunk, csak egy kezet, mely éppen a nemzetközi jelrendszer egyik legismertebb mozdulatával próbál meg jobb belátásra bírni valakit, aminek a vége a Mortal Kombat-játékok ismeretében biztosan nagy bunyó lett.

Hogy ki lehet ez a kedves fickó? A belógó ruhák és a mozdulat alapján alighanem Johnny Cage, a Mortal Kombat 11 legvagányabb karaktere, aki igazi legendaként úgy tűnik, hogy szintén nem maradt ki a játékból. Várjuk a formális bejelentést!


3 hozzászólás

Imperator

7 hónapja, 1 hete és 3 napja

Patrik94 írta:
De miért nem csinálnak új karaktereket? Én ezt tényleg nem értem.
Mert nagyon sokaknak megvan a maguk kedvence, és inkább velük tolná mint egy teljesen ismeretlen harcossal. Amúgy a trailerben is volt egy teljesen új kari, ahogy az előző részben is legalább 5-6 teljesen új harcos szerepelt, tuti itt is lesz még pár új arc. Na meg könnyebb megszerettetni az újoncokat ha a régiek is megmaradnak.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

De miért nem csinálnak új karaktereket? Én ezt tényleg nem értem.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 hónapja, 1 hete és 4 napja

[Tiltott felhasználó!]

Mortal Kombat 11
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja