John Cleese is szerepelni fog a Fable III-ban

2010. március 11.
1.7881
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A Fable III-ról egyre több információ érkezik a mai napon, amelyből az egyik legérdekesebb, hogy a Monthy Python csapatából, valamint a Waczak Szállóból ismert John Cleese is szerepel a játékban.

Cleese egy olyan személy hangját szinkronizálja majd, aki egyfajta személyi titkárunk lesz a játék során. A Fable III-ban ugyanis nem nagyon lesznek menürendszerek, a start gomb megnyomásakor egy szobában találjuk majd magunkat, s itt válthatunk ruhákat, nézhetjük meg a térképet, valamint fegyvereket is ugyanígy cserélhetünk. Ebben a háromdimenziós szobában lesz John Cleese is, hogy tanácsokkal, illetve poénok tömkelegével lásson el minket.

Peter Molyneux azt is elárulta, hogy a Fable III-ban öröm volt a Natalt hasznosítani, és érdekes dolgokat láthatunk majd a mozgásérzékelős kiegészítő felhasználásával. Molyneux megnyugtatott mindenkit, hogy a Fable III nem igényli a Natalt, így aki nem szerez be az eszközből, az is maradéktalanul élvezheti majd a játékot. A Fable III elviekben idén karácsony környékén érkezik a boltokba, így ha minden igaz, akkor már sokan rendelkeznek majd a Natallal is, így az élmény garantáltan jó lesz.
Fable III-ról egyre több információ érkezik a mai napon, amelyből az egyik legérdekesebb, hogy a Monthy Python csapatából, valamint a Waczak Szállóból ismert John Cleese is szerepel a játékban.'>
3 hozzászólás

Shadow

15 éve, 26 napja

o yee vmi jo poén röhögő smiley biztos jolessz ez a ficko szinkronhangja ha már ien képet csinál röhögő smiley

válasz erre

hellokitti

15 éve, 3 hónapja és 6 napja

Nagy figura,az tuti röhögő smiley

válasz erre

marco

15 éve, 3 hónapja és 6 napja

Legalább lesz a játékban valami érdekes.mosolygó smiley

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
GDC 2010

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profiljaKisember001 profilja