John Carmack szerint a Sony lépi meg elsőként a következő generációváltást

2009. augusztus 12.
1.7671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A nehéz gazdasági helyzetben nem egyszerű megjósolni, hogy vajon ki és mikor szándékozik leváltani a jelenlegi konzolgenerációját.

Valamennyi paltformholder a vállát vonogatja és még csak kilátásba sem helyeztek egyelőre újabb masinákat. A Sony egyik vesszőparipája a PlayStation 3 tíz éves életciklusa, ami persze nem jelenti azt, hogy közben nem terveznék a következő generációs hardverüket. Ugyanez igaz lehet a Microsoft-ra is, de vajon csak altatják ezzel a népet, és tisztelt riválisaikat, vagy valóban beálltak és ezektől várják a további sikereket?

John Carmack, az id Software technikai igazgatója szerint a Sony fog elsőként előrukkolni az új generációs PlayStation konzoljával, ezzel piaci előnyre tehetne szert, a többiek belátható intervallumon belül nem jönnek ki az újabb konzolnemzedékkel. John többet is kinézett üveggömbjéből, szerinte a következő generációs gépek közül legalább egy már teljes mértékben a digitális disztribúcióra fog támaszkodni, hasonlóan az októberben megjelenő PlayStation Portable Go!-hoz, tehát nem fog tartalmazni optikai meghajtót, ahová a lemezeinket pakolgathatnánk. A predikciók persze egyelőre csak John Carmack agyszüleményei, de ki tudja, talán beválhatnak.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Ez még máig nem dőlt el, ki adja ki előbb a next gen konzolját. Remélem, a Sony összeszedi magát az MS-el szemben, végülis sikerült neki az elmúlt években, és talán még ma is.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja