John Riccitiello szeretné megdönteni a Call of Duty egyeduralmát

2010. december 07.
1.7491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Kibújt a szög a zsákból, akár ezt is mondhatnánk az eset kapcsán, az Electronic Arts vezére, avagy John Riccitiello ugyanis végre - ha nem is konkrétan, de - bevallotta, hogy igazi ellenfelet lát a Call of Duty franchise-ban.

Állítása szerint csak egyetlen út vezethet oda, hogy cége ismét átvegye a hatalmat az FPS játékok piacán, ez pedig nem más, minthogy lényegesen jobb játékot készítenek az aktuális Call of Duty-nál. John szerint pedig most érkezett el az idő a változásra, illetve a hatalomátvételre!

A Kotaku-nak adott interjúból ugyanis kiderült, hogy bár a Bad Company 2 jól szerepelt mind a kritikusoknál, mint a pénztáraknál, de nem lett jobb, "csak" ugyanolyan jó, mint a Black Ops, ami szerinte annak köszönhető, hogy számtalan hasonló technológiát használt fel a játékhoz az Activision és a DICE is. Éppen ezért a Battlefield 3-at alapjaiban teljes mértékben saját fejlesztésekkel kívánja egyedivé tenni a cég, ezzel pedig azt várja majd Riccitiello, hogy végre sikerül rátenniük egy lapáttal az éppen aktuális Call of Duty részre. Jövőre egyébiránt a vezér a Bulletstorm-tól és a Crysis 2-től várja azt, hogy kicsit odatesznek az Activision-nek, és ezzel együtt talán az említett sorozatnak is. Kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e a csatában felülkerekednie az Electronic Arts-nak.
Call of Duty franchise-ban.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 15 napja

Nagyon egyetértek John-nal, már ideje lenne, ha egy CoD-ot lenyomna valami. Majd most a Battlefield 4 talán.

válasz erre
Call of Duty
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja