John Marston megformálója nyilatkozott a Red Dead Redemption 3-ról

2021. április 04.
20.7821
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
2018-ban mindenki arcát leszakította a Red Dead Redemption 2, mivelhogy egy olyan történetet ismerhettünk meg borzasztóan minőségi tálalásban, ami még Rockstar-mércével nézve is kimagasló, viszont joggal merül fel mindenkiben a kérdés, hogy vajon lesz-e harmadik felvonás.
 

Nos, a mai napig nem tudjuk, hogy kilátásban van-e a folytatás, főleg hogy mindenki egy új GTA-t vár a Rockstartól, ellenben Rob Wiethoff, avagy John Marston megtestesítője elmondta, hogy ha visszahívnák őt egy esetleges Red Dead Redemption 3-ra, akkor szó nélkül visszatérne.

Emellett azt is elmondta, hogy más játékban is szívesen szerepelne, amit a Rockstar készít, legyen szó akár kisebb, akár nagyobb szerepről, viszont jelen állás szerint nem kopogott még a cég az ajtaján egy megkereséssel.

5 hozzászólás

Gólem

2 hete

A jövőben ez is elválik, lesz e új rész.

válasz erre

Tényleg ekkora siker volt? Nemár.

válasz erre

totyak

2 hete

Kicsit hatásvadász lett a cím, a Blikk szokott ilyeneket adni. Semmit nem nyilatkozott, csak elmondta mit szeretne. Ennyi erővel az is lehetne a cím, hogy a GTA X-ről nyilatkozott, hiszen bármilyen Rockstar címben szívesen közreműködne.

válasz erre

VaPe

2 hete

Inkább a GTAVI-ról beszélnének...

válasz erre

muki

2 hete

Én úgy érzem, nagyon nagyot bukott, gondolom nem is lesz folytatás.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profilja