John Cena, az ismert pankrátor kaphatja a főszerepet a Duke Nukem mozifilmben

2018. január 23.
2.5561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykával szolgált a THR magazin egy esetleges Duke Nukem mozifilm kapcsán, lévén a lap információi szerint a Platinum Dunes, avagy Michael Bay filmes kompániája nekilátott egy Duke Nukem mozifilm készítésének, méghozzá egy nem mindennapi főszereplő társaságában.
Advertisement

A lap értesülései alapján ugyanis a kompánia John Cenát, az ismert amerikai pankrátort kérte fel arra, hogy formálja meg a politikai korrektséget még hírből sem ismerő kigyúrt macsót, akivel igencsak komoly hasonlóságot ápol a bunyós.

A hírt egyelőre persze még senki sem kommentálta, így egy elég gyenge lábakon álló pletykaként kezeljük, ellenben ha igaz is, egy darabig még biztosan nem hallunk felőle mást, a projekt ugyanis állítólag még sem íróval, sem rendezővel nem rendelkezik, de folynak a tárgyalások, így derült fény John Cena szereplésére is.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Hát még lehet jó lesz... vagy nem. röhögő smiley
Michael Bay elbánt a kedvenc sorozatommal úgyhogy bassza meg! nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Testben, arcban rendeben is lenne a szerepre, szerintem színészi tudás nincs meg nála. Nem tudom, hogy próbálkozott-e már ilyesmivel, az is lehet, hogy őstehetség.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Kár hogy mondjuk egy Schwarzeneggertől nagyon messze van.

válasz erre

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 6 napja

Michael Bay olyan aljasságokat követ el, mint a Transformers filmsorozat. Őt meg gondolom milyen mélyen érinti a színész szakma, bár a pankrációban is kell. röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja