Jöhet két újabb Horizon: Zero Dawn kedvcsináló?

2017. február 17.
3.3521
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legmagasabb fokozatra kapcsolt a Sony a Horizon: Zero Dawn hype-vonatával, aminek köszönhetően szinte nincs olyan nap, hogy ne robogna be közénk legalább egy új kedvcsináló a játékról.

Így történt ez ma is, lévén két újabb rövidke, egyenként alig egyperces videót kaptunk az illetékesektől, amelyek eltérő célt szolgálnak, ezáltal míg az elsőn a csodálatos világról hallhatunk ezt-azt, addig a másodikon a félelmetes ellenfelek kapják a főszerepet.

Ha még te sem láttál eleget a Horizon: Zero Dawn-ról, vagy csak hozzánk hasonlóan képtelen vagy megunni, akkor csapj le gyorsan az alábbi két mozgóképre. Megjelenés március 1-jén!

Nézd nagyban ezt a videót!

4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 hónapja, 1 hete és 6 napja

És én hogy a halálba fogom kibírni addig ameddig nem tudok vele játszani hogy ne nézzek róla egy gameplayt se? Azt nem tudom, de iszonyat várom!!!!

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete

Nagyon adja!

válasz erre

totyak

2 hónapja, 2 hete

Azthiszem ez a játék tele lesz felfedezni való titkokkal, rejtélyekkel. Engem többnyire frusztrál, ha keresgélni, meg gyűjtögetni kell, de ebben napestig is csinálnám, elvarázsolt ez a játék.

válasz erre

rDAVE

2 hónapja, 2 hete

Úgy kattintottam a hírre, hogy arra gondoltam egy játékot se kellene ennyire túlreklámozni, de a videók megnézése után meggondoltam magam...

válasz erre
Horizon: Zero Dawn
17.599 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

totyak profiljaManiac profiljamarco profiljarDAVE profiljagery1113 profiljaImperator profiljaLaci721 profiljagokuvsvegita profiljamarkopolo profilja