Jöhet a ReCore Definitive Edition?

2017. augusztus 07.
3.6051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak különleges játékcímet listázott a minap a PEGI, avagy az európai korbesorolási hivatal, akik bejegyezték a ReCore Definitive Edition névre keresztelt csomagot, ami a tavaly megjelent PC- és Xbox One-exkluzív akciójáték újrakiadása lehet.

Bár a definitív kiadványok és egyebek elég logikusak azoknál az alkotásoknál, amelyek komoly sikert arattak, ezen felül pedig rengeteg extra tartalom is megjelent hozzájuk, de a Keiji Inafune és az Armature Studio által elkészített ReCore se sikeres nem volt, se DLC csomagokat nem kapott.

Hogy akkor mégis mi a fene lehet ez a ReCore Definitive Edition? Őszintén szólva még csak találgatni sem merünk, de reménykedünk abban, hogy egy olyan változata a játéknak, ami a korábban beígért frissítésekkel és extra tartalmakkal - többek között új helyszínekkel és ellenfelekkel - megpakolva érkezik. Abban látnánk némi lehetőséget...
PEGI, avagy az európai korbesorolási hivatal, akik bejegyezték a ReCore Definitive Edition névre keresztelt csomagot, ami a tavaly megjelent PC- és Xbox One-exkluzív akciójáték újrakiadása lehet.'>
5 hozzászólás

miertkellettaregbevezetes

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Steam-re ja máshogy kutyát se.

válasz erre

Tommy

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ebből sajnos kimaradok Xbox One híján. Pedig tetszik.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ez kb. olyan mint az Ori and the Blind Forrest DE. Kb. a semmit adják ki újra.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Ha alapból nem jött hozzá semmi dlc, akkor nem definitive edition-t kell kiadni, hanem az alapjátékhoz dlc-ket. Elvárják, hogy aki megvette az alapjátékot, az most vegye meg újra, mert esetleg méltóztatnak bele plusz helyszíneket rakni? Röhej lenne.

válasz erre

muki

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nekem mindenképp. Tolnám!

válasz erre
ReCore
10.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja