Jöhet a Nintendo SNES Mini?

2017. április 20.
3.5101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Nintendo Classic Mini-szériája elképesztő sikernek örvendett, és a kicsinyített NES-t úgy hordják haza az emberek, mint szarka az aranyórát, ezért olyan hírek jelentek meg a japánok háza tájáról, hogy hamarosan az SNES is kaphat egy efféle miniatürizálást.

A hírt az Eurogamer hozta nyilvánosságra, akik a gyártóhoz közeli forrásokra hivatkozva írtak arról, hogy az SNES Mini várhatóan idén karácsonykor kerülhet a boltok polcaira, méghozzá a NES Classic Mini mintájára, ezáltal modern csatlakozókkal, kicsinyített megoldásokkal és előre telepített játékokkal.

A lap egyelőre semmiféle konkrétumot sem közölt, így nem tudni, hogy pontosan hány játék is kerülhet majd rá a konzolra, de nekünk már most lenne pár őrült ötletünk, hogy miket látnánk viszont szívesen egy ilyen gépezeten.
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Azt hittem, hogy az előre telepített, véges számú játék megöli majd ezt a konzolt (lehet hackelgetni, de attól tekintsünk most el), de tényleg nagyon kelendő, nem is értem miért. Tulajdonképpen egy NES dobozba zárt emulátor az egész, bár az kétségtelen, hogy a régi NES-es hangulatot visszaadja. Tegnap olvastam, hogy több országban már hiánycikk a NES Mini és sokszoros áron adják-veszik aukciós oldalakon, nálunk meg még lehet itt-ott kapni. Bár nem tudom mennyi volt a kezdő ára. Nem értem a Nintendo miért nem hajlandó többet gyártani, ha egyszer keresett termék. Vajon a SNES-sel is ugyanezt játsszák majd?

válasz erre

Tommy

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Jöhet bizony! mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

Én másfajta konzolnak örülnék ilyen miniben, de az nem hiszem hogy lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja