Jöhet a Crash Team Racing remaster, a The Game Awards-on már be is jelenthetik

2018. december 04.
8.9111
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ki ne emlékezne a kedvenc sávos bandikutunk nevével fémjelzett autóversenyes mókára még a PS1-es érából, a Crash Team Racingre, mely kapcsán a jelenlegi pletykák szerint úgy tűnik, nem kell megelégednünk a szimpla nosztalgiával.

A PlayStation Access egyik alkalmazottja, Hollie Bennett tweetelt egy roppant érdekes képet, melyen két narancssárga, szőrös dobókocka látható, a fölötte lévő felirat pedig egyértelműen kijelenti, hogy valamilyen meglepetés fog becsúszni a The Game Awards 2018 eseményen.A tweet után az emberek szinte megőrülve kezdték el gyártani a teóriákat, természetesen a legtöbben egyből a Crash Team Racing remasterre asszociálnak, hiszen a kocka színe, a fölötte lévő, kocsikázásra utaló kis felirat, és maga a kocka szemmel látható anyaga mind-mind erre utaló jelként szolgálnak. Nem is kérdéses, hogy örülnénk, ha tényleg bejelentenék végül!
6 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 napja

Nekem nagyon bejött a nemrég felújított 3 Crash rész is, ráadásul teljesen újdonság volt számomra, nem játszottam velük. Valószínűleg ezt is szeretném.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 3 napja

Az nem lenne rossz.

válasz erre

Marduk

6 hónapja, 3 napja

Egy Crash bejelentés mindig jó, bár nekem őszintén egy sima Crash játék jobban feküdne. Persze a CTR-t is szerettem, de valahogy a sima platformerek jobban. Akárhogy is, kíváncsian várom!

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 3 napja

Neeeeeeeee!!!!!!! Csak legyen így, rommá játsszuk magunkat haverommal, anno is mennyit toltuk!

válasz erre

Tommy

6 hónapja, 3 napja

Ennek de kurvára örülök!

válasz erre

Hellblade

6 hónapja, 3 napja

Ez az elmélet is ugrott akkor..
Igaz,nekem nem is hiányzott volna..

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
TGA 2018
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljaMarduk profiljahavrillal profiljaImperator profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaHellblade profiljagery1113 profilja