Jöhet a Bully folytatása?

2017. június 08.
3.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Rockstar most rendkívül elfoglalt a Red Dead Redemption 2 munkálataival, amit reményeink szerint a GTA VI követ majd, ám nem kizárt, hogy közben a csapat egyik része beiktatta a Bully folytatását is.

Mielőtt bárki beleélné magát, egyelőre csak nagyon gyenge lábakon álló - sőt időközben meg is cáfolt - pletykáról van szó, amit a Game Informer szivárogtatott ki, miután oldalukon megjelent egy PS4-re listázott Bully 2: Kevin's Back Jack névre keresztelt adatlap, amelyet sokan komolyan gondoltak, hiszen mint ismert, a magazin szoros kapcsolatban áll a Gamestop áruházzal, akik mindig jobban értesültek a leendő bejelentésekről.

Jöhet a Bully folytatása? - 2. kép

Az adatlapról egyébiránt konkrétan semmi sem derül ki a játékról, csak annyi, hogy PS4-re biztosan megjelenik, támogatja a kooperatív módot, megjelenése pedig valamelyik ősszel lehet esedékes.

Miután éjszaka majdnem fejre állt az egész világháló emiatt, a Game Informer egy Twitter-üzenetben jelezte, hogy az adatlap egy hiba folytán jelenhetett csak meg, ők ugyanis semmit sem hallottak még a Bully folytatásáról. Persze akkor is ezt kellene mondaniuk, ha igen...


3 hozzászólás

Xelosz

2 éve, 1 hónapja és 10 napja

Jöhet megengedem, bár fogalmam sincs mi ez

válasz erre

totyak

2 éve, 1 hónapja és 11 napja

Nyilván az adatlap megírta magát, aztán ki is rakta magát a weboldalra, szoktak ilyenek történni, napi szinten. Hagyjuk már a süket dumát! Azért szívből remélem, hogy nem ebbe ölik az idejüket, nekem tényleg jobban tetszene egy új GTA.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

De **** duma. Csak viccből csináltak egy komplett adatlapot nem?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljaHellblade profiljaImperator profiljagery1113 profiljamarco profiljaretePceldaK profilja