Jogi viták vannak az új The Elder Scrolls-játék körül, csak 2021-ben fog megjelenni?

2019. február 20.
5.2121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Aki esetleg abban reménykedett, hogy hamarosan játszhat a The Elder Scrolls VI-tal, annak szomorú hírünk van, ugyanis nagyon valószínű, hogy egészen 2021-ig nem kerülhet sor a kérdéses folytatás publikálására.

A BookBreeze.com könyvkiadó ugyanis beleállt egy jogi hercehurcába a ZeniMax Mediával (a Bethesda anyavállalatával) szembe, mivel egy bizonyos Jay Falconer nevű író korábban kiadott már korábban Redfall címmel náluk egy könyvet - ha még emlékeztek, a Redfall címet rebesgették korábban a The Elder Scrolls VI-hoz.

Ez még nem minden, ugyanis a GamesRadar magazin kicsit jobban utána nézett a dolognak, és kiderült, hogy egészen 2020 augusztusáig el fognak húzódni az ehhez kapcsolható jogi ügyek, ebből kifolyólag kár is abban reménykedni, hogy akár még 2021 előtt megjelenhet a játék.

Időközben megszólalt a már említett író is, aki közölte egy szűk tweet keretei között, hogy ő megpróbálta felvenni a stúdióval a kapcsolatot, de nem válaszoltak neki, így nem maradt más választása, mint jogi útra terelni a dolgot.2 hozzászólás

Direktor

1 éve, 5 hónapja és 22 napja

Ennek nem nagyon örülök.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Még a végén Witcher sztori lesz ebből is.

válasz erre
The Elder Scrolls VI
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaBvektor profiljamarco profilja