Joe Danger: Bejelentették a Hello Games első produkcióját

2009. szeptember 30.
1.6431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Hello Games neve egyelőre ismeretlen a szakma körében, nem úgy azok a világhírű stúdiók, melyekből levált ex-tagok alkotják.

A srácok olyan stúdióktól oldottak korábban kereket, mint a Criterion Games, a Kuju, az EA, a Sumo Digital és a Climax, tehát tapasztalat biztosan bőven akad az újonc gárdában. Be is jelentették első játékukat, amellyel a digitális disztribúció Mekkáit veszik célba, a világ első stunt'em up játéka tavasszal fut be a PlayStation Store-ra, az Xbox Live-ra és számítógépes konverzió is készül belőle.

A produkcióban stílszerűen Joe Danger karrierjét egyengethetjük, kinek tisztességes mestersége a kaszkadőrség. Joe Danger két dolognak él, a tömeg szórakoztatásának és a világrekordok megdöntésének, de karrierje egyszer csak derékba tört, miénk a megtiszteltetés, hogy visszahozzuk egykori reputációját. A mű egy side-scrolling stunt'em up, azaz a nyaktörő mutatványoké lesz a főszerep, telenyomva számos minijátékkal, puzzle móddal, multival és hurrá, saját pályakreátor opcióval. Kis vadulás van kilátásban, állunk elébe.


Joe Danger: Bejelentették a Hello Games első produkcióját - 2. kép


Joe Danger: Bejelentették a Hello Games első produkcióját - 3. kép


Joe Danger: Bejelentették a Hello Games első produkcióját - 4. kép


Joe Danger: Bejelentették a Hello Games első produkcióját - 5. kép

nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profilja