Jobban fut Nintendo Switch-en az Ori and the Blind Forest, mint korábban Xbox One-on

2019. október 07.
7.5491
Maniac profilja, adatai
Maniac
Korábban Xbox One-exkluzív címként volt elérhető konzolokon az Ori and the Blind Forest, ami lassacskán más játékgépeket is meghódíthat magának - a PC-t már a megjelenéskor sikerült -, így a következő a Nintendo Switch lesz a sorban.

Thomas Mahler, a játék rendezője pedig most érdekes részletekkel szolgált az átiratról, az alkotás hivatalos fórumán ugyanis bejelentette, hogy olyan jól tudták optimalizálni az Ori and the Blind Forest-et Nintendo Switch-re, hogy sokkal jobban fut, mint annak idején Xbox One-on, holott egy lényegesen gyengébb hardverről beszélünk.

Mint elmondta, a játék animációi Xbox One-on, sőt PC-n is csak 30fps-sel futottak, azonban a Nintendo aktuális platformján 60fps-re tudták tornázni ezt az értéket, amit állítólag szimplán az optimalizálással értek el, tehát nem a masina erejében vagy valami más speciális tulajdonságában rejlik a titok.
5 hozzászólás

totyak

11 hónapja,

Mondjuk ez azért kérdéseket vet fel. Vajon akkor One-ra és PC-re miért nem tudták olyan jól optimalizálni, sokkal erősebb hardver mindegyik. Talán magába kellene néznie egyik-másik fejlesztőnek. Nézzük csak meg a RDR2 gépigényét. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ódivatú gépeken is játszható lesz, mint ahogy a GTA V is az volt. Mások meg fele ennyire nyitott világú játékot, fele ilyen szép kivitelben nem tudnak ilyen gépigénnyel megoldani.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 5 napja

Kellemetlen.

válasz erre

WarriorAutobot

11 hónapja, 5 napja

Hát ez így rendesen odabasz a Microsoftnak.

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 5 napja

Be****ás!

válasz erre

VaPe

11 hónapja, 5 napja

Szakadok!

válasz erre
Ori and the Blind Forest
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

nurbanu profiljagery1113 profilja