Jobb játékélményt kínálhat az új Gear VR kontrollere

2017. február 22.
4.3861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A virtuális valóság bizony itthon is egy nagyon népszerű téma és sokan kipróbálták már, hogy milyen élményekkel gazdagíthat minket ez a technológia, a legtöbben pedig szinte biztos, hogy a mobilos szegmens által ismerkedtek meg vele.

A piac nagy részét ugyanis jelenleg az okostelefonokhoz készült VR headsetek teszik ki, amelyek megfizethetőek és a sokak zsebében ott lapuló mobiloknak köszönhetően igen egyszerűek. A szegmens királya egyértelműen a Samsung és a Gear VR headset, mely hamarosan új változatot kaphat.

Jobb játékélményt kínálhat az új Gear VR kontrollere - 2. kép

Az új Gear VR állítólag a Samsung Galaxy S8 mellett debütál és magával hoz egy új kiegészítőt is. A headset mellé ugyanis kapunk egy új kontrollert is, mely a joysticknak és a gomboknak hála sokkal könnyebb és részletesebb irányítást tesz majd lehetővé a virtuális valóság világában, mindezt pedig vélhetően egykezes használat mellett.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a játékok kapcsán is nagy előrelépésre számíthatunk, a régieket könnyebb lesz irányítani, az újak pedig még jobb élményeken kínálhatnak majd.
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 8 napja

Szerintem egy kézzel nem lehet játszani. És a kontroller sem úgy néz ki, mint amit egy kézbe szántak. Akkor a betű gombok nem így állnának. És amúgy is, egy kézzel megnő a reakcióidő, míg mondjuk az analóg karról a gombokhoz nyúlsz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja