Jó néhány gyártó már megszellőztette GTX 960-as kártyáit

2015. január 16.
2.1691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Néhány nap múlva hivatalosan is bemutatkozik az NVIDIA GTX 900-as családjának legújabb tagja, ahogy pedig azt a legutóbbi információk után sejteni lehetett, megkezdődtek a gyártói szellőztetések, így négy gyártó modelljeiről is be tudunk nektek számolni.
 

Az MSI kínálatát már meglestük, azóta azonban egy újabb modell bukkant fel a gyártótól, mégpedig a fekete-fehérben pompázó Armor változat, mely szintén gyárilag húzott órajelet és 2GB GDDR5-ös memóriát kap majd. A Gigabyte természetesen a G1 Gaming családba is kiad majd egy GTX 960-as modellt, mely az eddig látottaktól eltérően három ventilátoros WindForce hűtéssel érkezik.

Jó néhány gyártó már megszellőztette GTX 960-as kártyáit - 2. kép

A KFA2 kínálatában szinte mindenféle GTX 960 felbukkan majd, hiszen a referenciadizájnos kártya mellett érkezik majd a GTX 960 OC és a GTX 960 EXOC változat is. Az Inno3D szintén két új kártyája egyaránt 1178MHz-en ketyeg majd, a hűtés terén azonban eltér a sima OC és az Ultra változat, hiszen utóbbi három ventilátoros X3 AIR BOSS Ultra Cooler rendszerrel lép majd piacra.

Jó néhány gyártó már megszellőztette GTX 960-as kártyáit - 3. kép

Néhány nagy gyártó, mint például az ASUS még ügyesen rejtegeti újdonságait, de nagy valószínűséggel még a január 22-én esedékes premier előtt az ő műhelyük ajtaján és találunk rést.
4 hozzászólás

hedzsoooAkaHeyJoe

7 éve, 4 hónapja

Én mostanában a ZOTAC, meg a PALiT karikra vagyok ráhangolódva, ill. azokból sikerült jó karikat vásárolnom az elmúlt időkben korrekt teljesítmény/ár arányban.

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja

A KFA2 nevű gyártóról életemben nem hallottam.
Egyébként ezek a 60-as végű kártyák egy családba tartoznak, csak most a 9-essel új generáció jön? Tehát mondjuk egy 760 közel áll a 960-hoz, csak a 9-es modernebb?

válasz erre

kpal

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

kfa olyan asus strix amugy zsír.

válasz erre

Tommy

7 éve, 4 hónapja és 1 napja

Asusra vagyok pedig a legkíváncsibb! Remélem elérhető áron lesznek ezek a gyönyörűségek!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljatombadillo profilja