Jó és rossz híreket is hozott a Tales-sorozat kapcsán a Namco Bandai

2011. július 05.
2.2351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A mai napra virradóra a Namco Bandai csapata egy rövidke nyilatkozattal kopogott kis szerkesztőségünk ajtaján, amelynek köszönhetően egy jó, de sajnos egy kötelezően rossz hírről is értesültünk, méghozzá a sokak által kedvelt RPG-sorozat, avagy a Tales kapcsán.

Kezdjük először az elszomorító hírrel, kíméletlenül essünk túl rajta, az illetékesek elmondása szerint ugyanis korábbi terveikkel ellentétben mégsem hozzák el Európába a Tales of Graces Nintendo Wii-re szánt változatait.

A jó hírek azonban garantáltan feledtetni fogják ezt a kis affért, amint ugyanis a messzi keleti csapat elárulta, azon dolgoznak a háttérben, hogy a sorozat újabb epizódjai mellett néhány régi darabot is feldolgozzanak, és HD minőségűre turbózott grafikával ismét megjelentessék őket. A tervezet szerint a Phantasia, a Destiny és az Eternia is benne van a kalapban, így tehát bármelyikük megjelenhet a jövőben HD-ben, méghozzá Japánon kívül is, tehát európai változatokkal is számolhatunk. Bővebb információk később várhatók!
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 14 napja

Nagyon népszerű lehet ez a sorozat Keleten, mert rengeteg epizódja megjelent már.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaMonyo profilja